lørdag 17. juli 2010

Mat i fornøyelsesparker

Som forventet så gikk Dyreparken av med seieren da Forbrukerrådet testet maten i ulike fornøyelsesparker i Norge. De gangene vi har spist i Dyreparken har vi vært veldig fornøyd. Maten har vært god og prisene har vært langt fra avskrekkende. (Det er billigere å spise inne i Dyreparken, enn på de nærliggende hotellene...) I år har visst også Dyreparken hentet/leid inn kokker fra bl.a. "Bølgen og Moi", noe som har fått en del skryt.

Utklippet nedenfor er hentet fra VG, og der kan du også lese resten av testen og hvordan det gikk med; Tusenfryd, Kongeparken, Hunderfossen og Bø Sommerland. "KRISTIANSAND DYREPARK: Ant. spisesteder: 19 serveringssteder. Testdagen skulle ni av dem være åpne, men bare fem holdt åpent. DYREPARKEN: Fruktsalat hos Soko. Foto: FORBRUKERRÅDET Mattilbud: Den afrikanskinspirerte Soko hadde buffet med variert og bra tilbud. Man kunne også lage sin egen hamburger der. Lars på brygga tilbød blant annet lakseburger og indrefilet. Vaffelstua og Bakeren kunne bare varte opp med usunne alternativer som snadderloff og sjokolademelk med vafler. Priser: Familiekurv for to voksne + to barn kostet kr. 235,- hos Lars på Brygga. Buffet kr. 199,- (voksen) + 59,- (barn) hos Soko. Helgetilbud buffé kr. 400,- for to voksne og to barn under 13 år. Tillatt med grilling: NEI Konklusjon: Undersøkelsens beste mattilbud, men kan fortsatt strekke seg lenger. Selv om spisetilbudet var begrenset på testdagen, er det mulig å spise sunt i Dyreparken. Prisene fremstår også mindre avskrekkende enn i de andre parkene."

2 kommentarer:

  1. De har kjempegod mat i dyreparken ja! Spessielt i afrika området.

    Famt neglelakken i posten=D Bare tilfeldig at jeg var innom postkassen en ekstra gang (Må liksom titte når jeg går forbi bare for sikkerhetsskyld^^)
    Så nå holder lakken på å tørke på neglene mine=)
    Fargen var helt fantastisk fin! Tusen takk!

    SvarSlett
  2. Ja, nå har vel ikke vi spist "i Afrika", men vi har spist bl.a. tacobuffet, og det var deilig :D

    Ja, du valgte deg en av favorittfargene mine. Ville ha sendt deg en sms, men hadde ikke nr ditt... Kunne jo kanskje bare gått innom med den, men ble bare til at jeg "kasta" den i postkassen på vei til svigers :)

    SvarSlett