torsdag 24. juni 2010

Lyst på jobb?

Ja, da er det bare til lå fortsette å lese... ;) Vi var på Burger King i Sørlandsparken i dag, og der så vi et oppslag om at de trengte ryddehjelp. Så er du mellom 14 og 16 år, så er det bare å søke :)

For dere som er eldre enn 16 år, fortvil ikke, jeg har et tips til dere også ;) Jeg er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere til å selge helsekost, hudpleie og makeup fra Cosmopharma/Andrea Milano :) Enten du er på utkikk etter en deltidsjobb eller en fulltidsjobb, her har du muligheten til å skaffe deg en jobb som du legger opp etter eget ønske og er din egen sjef! :)

Cosmopharma er et såkalt "homeparty" basert selskap, det vil si at du får ikke kjøpt produktene våre i vanlige butikker. Du får kun kjøpt dem på et homeparty eller på nett. Som konsulent selger jeg disse produktene gjennom disse kanalene. Alle konsulenter får sin egen nettbutikk! Noen konsulenter selger kun på homeparties, andre kun på nettbutikken sin, men de fleste kombinerer disse to. Når du er ute og holder en demonstrasjon på et homeparty så vil det si at du stiller opp varene dine for vertinnen (hun som har invitert gjestene) og gjerne snakker litt om de forskjellige. Kundene kan også få prøve produktene der, direkte fra sofakroken. I tillegg går det an å ha såkalte temakvelder. Et eksempel på en slik temakveld er å la alle kundene sitte rundt et bord, legge ansiktsmaske, rense huden og sminke hverandre. På den måten får kundene prøvd produktene skikkelig, samtidig som det er kjempekoselig! :) Når det gjelder alder, så er det ikke noe aldersgrense for å kunne være konsulent. Det eneste er at man må være 18 år for å få lov til å betale etterskuddsvis med faktura. Hvis du ønsker å være konsulent og ikke har fylt 18 enda, så må du altså betale for varene i det du bestiller dem. Enten må du legge ut selv, eller så må du samle inn pengene av kundene før du bestiller varene. Du får fremdeles like mye provisjon selv om du gjør det på denne måten :)

Til slutt litt om fordelene ved jobben: - Det er ingen salgskrav, så en kan velge selv hvor aktiv en ønsker å være. Det lar seg således godt kombinere med skole eller annen jobb. - Høy provisjon, minimum 35% og på ordre over kr. 5000,- (i utpris) får en hele 50%!!! :D - Kampanjer, konferanser og konkurranser som konsulenter kan delta på - Mulighet til å handle flotte produkter til eget bruk til konsulentpriser Dersom det er noen som har flere spørsmål eller ønsker å vite mer, så er det bare å sende meg en mail
Skaff deg en grei jobb, før det ender slik, hehe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar